vlees, vis of vegetarisch?

Dinerkaart

  • OM MEE TE BEGINNEN

  • MANDJE STOKBROOD

    met kruidenboter, aïoli en tomatentapenade

    • € 4,75
  • NACHOS UIT DE OVEN

    met kaas, guacemole en salsasaus

    • € 6,00
  • OLIJVEN VAN AZIZ

    • € 3,50
  • VOORGERECHTEN

    Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

  • VERSE TOMATENSOEP

    • € 6,00
  • SOTO AJAM

    pittige kippensoep

    • € 6,75
  • TONIJNSASHIMI

    met rode biet, sojabonen en wasabimayonaise

    • € 12,50
  • PROEVERIJ VAN DRIE VOORGERECHTJES

    geselecteerd door onze chef

    • € 12,50
  • CARPACCIO

    met Old Amsterdam, pesto, truffelmayonaise en rucola

    • € 11,75
  • SALADE CAPRESE

    met serranoham, mozzarella, basilicum en tomaat

    • € 11,75
  • COQUILLE & GEROOKTE ZALM

    geserveerd met toast

    • € 12,75
  • MINI CHAMPIGNONS

    met kruidenboter, ketjap en prei, geserveerd met toast

    • € 9,75
  • ANTIPASTI PLANK

    met diverse worstsoorten en een crostini

    • € 12,50
  • HOLLANDS DUO

    Hollandse garnalencocktail & een garnalenkroketje

    • € 12,50
  • VIS

    Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

  • SLIPTONGETJES

    drie stuks gebakken in roomboter met citroen en remouladesaus

    • € 23,50
  • HELE GEGRILDE GAMBA'S

    van de grill met knoflooksaus

    • € 22,75
  • GEGRILDE TONIJN

    met gebakken zeekraal en sojasaus

    • € 23,50
  • OOSTERSE ROERBAK

    van zalm en claressefilet met verschillende soorten groenten

    • € 21,50
  • FISH & CHIPS

    gepaneerde scholfilet en Hollandse kibbeling met twee koude sausjes

    • € 20,50
  • VLEES

    Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

  • STEAK STADSCAFÉ

    malse biefstuk met peperroomsaus

    • € 21,75
  • SATÉSPIEZEN

    van varkenshaas en kalkoen met satésaus, atjar en kroepoek

    • € 20,50
  • TOURNEDOS

    geserveerd met kruidenboter

    • € 25,00
  • VARKENSHAAS

    met champignon-roomsaus

    • € 21,75
  • KIPSOUVLAKI

    met tzatziki, Griekse salade en gebakken knoflook

    • € 20,50
  • SURINAAMSE KIP

    geserveerd met rijst

    • € 21,50
  • VEGETARISCH

    Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

  • GEITENKAAS UIT DE OVEN

    met tomaat, honing en rucola

    • € 17,50
  • AZIATISCHE NOODLES

    met verschillende gewokte groenten en woksaus

    • € 18,50
  • PORTOBELLO

    gevuld met groenten, gegratineerd met pesto en brie

    • € 17,50
  • SALADES

    Salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

  • TONIJNSALADE

    met olijfolie, ansjovis en rode ui

    • € 12,75
  • VISSERSSALADE

    met zalm, garnalen en huisgemaakte cocktailsaus

    • € 13,75
  • CAESARSALADE

    met gerookte kip, Parmezaanse kaas, ei, croutons en dressing

    • € 12,75
  • GEITENKAASSALADE

    met papadum, tomaat, lente-ui, olijven en frambozendressing

    • € 12,75
  • TAPAS DE LUXE

  • TAPAS DE LUXE

    Gerookte zalm, garnalenkroketjes, carpaccio, hele gamba's, gehaktballetjes in pikante saus, kipkluifjes, tonijnsalade, olijven, country fries, tomatentapenade met feta, geserveerd met stokbrood en kruidenboter

    • € 31,50
  • KIDS

  • POFFERTJES

    met poedersuiker

    • € 5,75
  • SNACKSPIES

    met frietjes, mayonaise en appelmoes

    • € 7,75
  • KIBBELING

    met frietjes, mayonaise en appelmoes

    • € 7,75
  • KINDERIJSJE

    met verrassing

    • € 4,00
  • NAGERECHTEN

  • CHEESECAKE

    met frambozencoulis en slagroom

    • € 5,75
  • DAME BLANCHE

    vanille roomijs, warme chocoladesaus en slagroom

    • € 7,50
  • PURE & WITTE CHOCOLADE GRANACHE

    met slagroom

    • € 7,50
  • SINAASAPPEL SORBETIJS

    met karamelsaus en amandelcrunch

    • € 6,50
  • PERENIJS

    met kletskop en slagroom

    • € 7,50