vlees, vis of vegetarisch?

Dinerkaart

  • OM MEE TE BEGINNEN

  • MANDJE STOKBROOD

    met kruidenboter, aïoli en tomatentapenade

    • € 4,75
  • NACHOS UIT DE OVEN

    met kaas, guacemole en salsasaus

    • € 6,00
  • OLIJVEN VAN AZIZ

    • € 3,50
  • VOORGERECHTEN

    Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

  • VERSE TOMATENSOEP

    • € 6,00
  • MOSTERDSOEP

    met uitgebakken spekjes

    • € 6,50
  • RIB-EYE

    gerookt en gepekeld met truffelmayonaise en gemarineerde paddenstoelen

    • € 12,50
  • PROEVERIJ VAN DRIE VOORGERECHTJES

    geselecteerd door onze chef

    • € 12,50
  • CARPACCIO

    met Old Amsterdam, pesto, truffelmayonaise en rucola

    • € 11,75
  • DUIVELSE GAMBA'S

    uit de oven met een pittige saus

    • € 12,75
  • MINI CHAMPIGNONS

    met kruidenboter, ketjap en prei, geserveerd met toast

    • € 9,75
  • ANTIPASTI PLANK

    met diverse worstsoorten en een crostini

    • € 12,50
  • 4X VIS!

    tartaartje van gerookte forel, gerookte zalm, Hollandse garnalencocktail en een garnalenkroketje

    • € 14,00
  • VIS

    Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

  • SLIPTONGETJES

    drie stuks gebakken in roomboter met citroen en remouladesaus

    • € 23,50
  • ZEEBAARSFILET

    met een garnalenkroketje en rode currymayonaise

    • € 20,75
  • ZALMFILET

    met een dille-roomsaus

    • € 21,75
  • DUIVELSE GAMBA'S

    uit de oven met een pittige saus

    • € 22,75
  • VISCURRY

    verschillende vissoorten met koriander en tomaat

    • € 19,75
  • VLEES

    Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

  • STEAK STADSCAFÉ

    malse biefstuk met peperroomsaus

    • € 21,75
  • SATÉSPIEZEN

    van varkenshaas en kalkoen met satésaus, atjar en kroepoek

    • € 20,50
  • PORKCHOP 300 GRAM

    gegrild met tijm, oregano, champignons en een puree van knolselderij

    • € 23,00
  • VARKENSHAASMEDAILLONS

    korst van huisgemaakte knoflook-tomatensalsa

    • € 21,75
  • KIPSOUVLAKI

    met tzatziki, Griekse salade en gebakken knoflook

    • € 19,50
  • BLACK ANGUS SUKADE

    met kruidige zuurkool en een rode wijnsaus

    • € 21,50
  • VEGETARISCH

    Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

  • GEITENKAAS UIT DE OVEN

    met tomaat, honing en rucola

    • € 17,50
  • GNOCCHI

    met diverse groentem, roomsaus en oude kaas

    • € 18,00
  • PORTOBELLO

    gevuld met groenten, gegratineerd met pesto en oude kaas

    • € 17,50
  • SALADES

    Salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

  • TONIJNSALADE

    met olijfolie, ansjovis en rode ui

    • € 12,75
  • VISSERSSALADE

    met zalm, garnalen en huisgemaakte cocktailsaus

    • € 13,75
  • CEASARSALADE

    met gerookte kip, Parmezaanse kaas, ei, croutons en dressing

    • € 12,75
  • GEITENKAASSALADE

    met papadum, tomaat, lente-ui, olijven en frambozendressing

    • € 12,75
  • TAPAS DE LUXE

  • TAPAS DE LUXE

    Gerookte zalm, calamaris, carpaccio, gamba in knoflookolie en peper, gehaktballetjes in pikante saus, kipkluifjes, tonijnsalade, olijven, country fries, tomatentapenade met feta, stokbrood en kruidenboter

    • € 31,50
  • KIDS

  • POFFERTJES

    met poedersuiker

    • € 5,75
  • SNACKSPIES

    met frietjes, mayonaise en appelmoes

    • € 7,75
  • VISSTICKS

    met frietjes, mayonaise en appelmoes

    • € 7,75
  • KIPFILET

    met rijst, erwten en worteltjes

    • € 7,75
  • KINDERIJSJE

    met verrassing

    • € 4,00
  • NAGERECHTEN

  • CHEESECAKE

    met frambozencoulis en slagroom

    • € 5,75
  • DAME BLANCHE

    vanille roomijs, warme chocoladesaus en slagroom

    • € 7,50
  • PAPERBAG

    gevuld met pistache-amandelijs en slagroom

    • € 7,00
  • KRUIDKOEK

    met speculaasijs en slagroom

    • € 6,50
  • CHOCOLADETAARTJE

    met karamelsaus en slagroom

    • € 7,50