bridge zaltbommel

Begin met Bridge!

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Bij bridge speel je samen met je partner tegen twee tegenstanders. Hetzelfde spel met dezelfde kaartverdeling wordt door iedereen gespeeld, zodat gemakkelijk achteraf vergeleken en bepaald kan worden wie een spel het beste heeft afgespeeld
Op elk spel probeer je met je partner meer slagen te maken dan de tegenstanders. Dit doe je door te anticiperen op de ontwikkelingen tijdens het spel. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Want iedereen kan bridge leren.
Omdat je steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport. Je ontmoet veel verschillende mensen en je kunt het overal en tegen iedereen spelen. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Op donderdag 28 maart om 20.00 uur wordt er in ’t Stadscafé een introductie gegeven over Bridge voor Beginners en bij voldoende belangstelling wordt dan niet lang erna begonnen met een niet-clubgebonden beginnerscursus in 12 lessen. Er wordt gezorgd voor wat spelmateriaal zodat u zelf ook een spelletje kunt spelen. Er zijn verder geen kosten aan verbonden, alleen de gebruikte consumpties dienen te worden afgerekend.

Inlichtingen bij het Stadscafé (tel. 0418-516247) of Paul van Dijck (tel. 0615-354746).

Datum

mrt 28 2019

Tijd

20:00
't Stadscafé

Locatie

't Stadscafé