Stadscafé Zaltbommel

Groepen

Bent u op zoek naar een unieke en gezellige plek om uw verjaardag te vieren, een vergadering te houden of met een groep te eten? Of zoekt u een grote ruimte voor wat voor reden dan ook? ‘t Stadscafé heeft in de nieuwe opzet allerlei mogelijkheden vanaf ongeveer 50 personen. Het café-gedeelte aan de Waterstraat biedt een mooie gezellige ruimte met een kleine bar en gezellige zitjes en een eigen ingang. De ruimte biedt heel veel mogelijkheden.

Meer ruimte nodig? ’t Stadscafé kan tot maximaal 275 feestgangers kwijt. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en vragen te bespreken.


Nog meer groepsmogelijkheden?


image

Bommelsuitje.nl organiseert voor groepen van 12-200 personen aantrekkelijke, verrassende en uitdagende arrangementen in en om de oude vestingstad Zaltbommel. Al onze arrangementen zijn compleet verzorgd inclusief horeca & vakkundige, vriendelijke begeleiding!


image

Of het nu een receptie, een zakelijke meeting, bedrijfsfeest of tuinfeest is, HERO catering verzekert haar gasten een onvergetelijk feest. Ook voor al uw partybenodigdheden kunt u bij HERO catering terecht.