Stadscafé Zaltbommel

Vergaderkamer

’t Stadscafé beschikt over een bijzonder smaakvol gedecoreerde ruimte op de tweede verdieping van het pand aan de Waterstraat. De vergaderkamer is warm, ruimtelijk en licht en biedt ruimte voor workshops, trainingen, overleg of presentatie’s. De vergaderkamer kan gebruikt door groepen tot 16 personen. Als u de vergaderruimte huurt, heeft u beschikking over wifi, beamer en flip-over.

Als u verdere wensen heeft voor uw bijeenkomst, zoals aansluitend diner, lunch of gezellige borrel denken wij graag met u mee. In ’t Stadscafé beschikken wij over een sfeervol horecagedeelte voor een geheel verzorgde dag of avond.

Voor een onderbreking of afsluiting van uw bijeenkomst is ’t Stadscafé ook een perfecte startlocatie om bijvoorbeeld een Gootspokenwandeling te maken in de oude binnenstad of een tochtje in onze authentieke VW kevers te beleven. Deze activiteiten worden verzorgd door Bommelsuitje.nl

De vergaderruimte ligt midden in de historische binnenstad van Zaltbommel. U kunt in het centrum betaald parkeren en rondom het centrum op gratis parkeerplaatsen parkeren. Zaltbommel is gemakkelijk ter bereiken met auto (A2 afslag 17) of met het openbaar vervoer.

Interesse om te vergaderen bij ’t Stadscafé? Neem dan contact op met ons of kom eens langs om de locatie te bekijken en de sfeer te proeven. U bent van harte welkom!


SERVICE

  • Gratis Wifi
  • Gebruik beamer inclusief projectiescherm
  • Flip-over
  • Notitieblok en pen
  • Gratis oplaadpunten voor uw mobiel, i-pad of laptop
  • Gebruik Nespresso apparaat en waterkoker
  • Diverse vergaderarrangementen
  • Offerte op maat
  • Ontspannende activiteiten
  • Gratis parkeren op 5 minuten loopafstand
image

KOSTEN EN MOGELIJKHEDEN DE VERGADERKAMER


image

1 dagdeel € 50,00
2 dagdelen € 100,00


image

Eenvoudig vergaderarrangement€ 12,50 p.p.
Onbeperkt koffie/thee, mineraalwater, koffiekoekjes en pepermuntjes tijdens de bijeenkomst.


image

Vergaderarrangement met zakelijke lunch € 24,50 p.p.
Onbeperkt koffie/thee, mineraalwater, koffiekoekjes en pepermuntjes tijdens de bijeenkomst.
Lunchplankje bestaande uit; een kopje tomatensoep, rundvleessalade, van Dobben kroket, diverse broodsoorten, kaas & boeren achterham. Drankjes: melk, karnemelk en jus d’orange.


image

Compleet vergaderarrangement met diner vanaf € 32,50 p.p.
Onbeperkt koffie/thee, mineraalwater, koffiekoekjes en pepermuntjes tijdens de bijeenkomst.
Verzorgd diner ter afsluiting van uw bijeenkomst of presentatie. Voor gezelschappen serveren wij graag in overleg een passend menu.

Bovenstaande vergaderarrangementen zijn gebaseerd op gebruik van de Vergaderkamer per dagdeel. Als u meer uren gebruik wilt maken zullen wij u een passend voorstel doen.