In 2020 bestaat 't Stadscafé 25 jaar

en dat vieren we het hele jaar!

Wie Zaltbommel kent, kent 't Stadscafé. Door de centrale locatie in het hart van de historische binnenstad van Zaltbommel, is ons café een bekende en gastvrije ontmoetingsplaats voor jong en oud. Zeven dagen in de week kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel en dat al 25 jaar lang! Daar zijn we supertrots op en dat willen we vieren met heel veel acties. Op deze pagina, maar ook op social media blijf je heel het jaar op de hoogte van alle activiteiten. Je vind ze via de hashtag: #stadscafejarig.

We nodigen je van harte uit om onze verjaardag mee te komen vieren!

Je verjaardag vieren?

In 't Stadscafé ben je welkom met grote én kleine gezelschappen om je verjaardag te vieren. Uiteraard doen we dat coronaproof! Informeer eens naar de mogelijkheden. Daarnaast trakteren we de jarige het hele jaar op een gratis hoofdgerecht als hij/zij op hun verjaardag komt eten in het gezelschap van minstens 1 betalende volwassene. Cadeautje van ons, omdat we zelf jarig zijn!

 

Gefeliciteerd!

Spaaractie

Onze spaaractie is afgelopen. De prijswinnaars hebben op 12 september hun prijs ontvangen. Aan het einde van 2020 verrassen we de goede doelen met de de voor hun gespaarde bedragen!