In 2020 bestaat 't Stadscafé 25 jaar

en dat vieren we het hele jaar!

Wie Zaltbommel kent, kent 't Stadscafé. Door de centrale locatie in het hart van de historische binnenstad van Zaltbommel, is ons café een bekende en gastvrije ontmoetingsplaats voor jong en oud. Zeven dagen in de week kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel en dat al 25 jaar lang! Daar zijn we supertrots op en dat willen we vieren met heel veel acties. Op deze pagina, maar ook op social media blijf je heel het jaar op de hoogte van alle activiteiten. Je vind ze via de hashtag: #stadscafejarig.

We nodigen je van harte uit om onze verjaardag mee te komen vieren!

ACTIE 1

Spaar voor je vereniging of een lokaal goed doel!

Bij elke € 10,-  die je in de actieperiode uitgeeft in ‘t Stadscafé ontvang je een stempel. Volle stempelkaarten kun je direct inwisselen voor €2,50 korting. Je mag je kaart echter ook doneren aan een lokale vereniging/goed doel naar keuze* ! In dat geval verdubbelen wij het spaarbedrag naar € 5,- en jij maakt met je ingeleverde spaarkaart kans op mooie prijzen! (Eerste trekking in juni 2020). De gedoneerde bedragen worden in december 2020 bekend gemaakt en aan de verenigingen en goede doelen uitgekeerd.

*Er kan alleen gedoneerd worden aan verenigingen/goede doelen uit de gemeente Zaltbommel. De organisatie/vereniging mag bovendien geen politiek, ideologisch, commercieël of religieus doel hebben.

Hoofdprijs

Guus Meeuwis viert dit jaar net als wij zijn 25 jarig jubileum! De winnaar van onze hoofdprijs krijgt een reis naar New York voor 2 personen inclusief tickets voor zijn jubileumconcert in Webster Hall.

Nog veel meer mooie prijzen

Behalve de hoofdprijs geven we in juni ook onderstaande mooie prijzen weg aan deelnemers van onze spaaractie!

2x een avond met 2 personen volledig verzorgd Bourgondisch genieten bij 't Zusje (Zaltbommel, Utrecht of Veenendaal).

1x een volledig verzorgde BBQ voor 10 personen (Kaldenberg Slagerijen)

2x een rondleiding met 10 personen in een brouwerij naar keuze: Bavaria, De Molen of La Trappe, inclusief verzorgde lunch (Swinkels Family Brewers)

1x het gewicht van de winnaar van deze prijs in bier (Swinkels Family Brewers)

2x Moët Chandon champagne pakket (Gall & Gall Zaltbommel)

ACTIE 2

Het Stadsmenu

Deze superlekkere burger stond nog nooit op onze menukaart. Inclusief een voor- en een nagerecht betaal je voor het Stadsmenu slechts € 25,-.

Voorgerecht: Antipastiplank om te delen
Hoofdgerecht: Stadsburger Angus/vis of vega
Nagerecht: Dame Blanche of Koffie met een Bommelsch Babbelaartje

Februari actie

Wist je dat 't Stadscafé diverse nieuwe bordspellen heeft?  Daag je vrienden een keer uit voor het spelletjesarrangement!

4 Speciaalbiertjes of wijn naar keuze  + een Stadsplank vol met lekkere hartige hapjes voor maar € 25,-. Daarmee win je dus eigenlijk altijd.

ACTIE 3

Gratis hoofdgerecht

Kom jij op je verjaardag bij ons eten in het gezelschap van minimaal één betalende volwassene? Dan is jouw hoofdgerecht gratis! Gefeliciteerd!

Social wall

Maak jij een leuke foto van onze verjaardag? Post hem dan met #stadscafejarig