In 2020 bestaat 't Stadscafé 25 jaar

en dat vieren we het hele jaar!

Wie Zaltbommel kent, kent 't Stadscafé. Door de centrale locatie in het hart van de historische binnenstad van Zaltbommel, is ons café een bekende en gastvrije ontmoetingsplaats voor jong en oud. Zeven dagen in de week kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel en dat al 25 jaar lang! Daar zijn we supertrots op en dat willen we vieren met heel veel acties. Op deze pagina, maar ook op social media blijf je heel het jaar op de hoogte van alle activiteiten. Je vind ze via de hashtag: #stadscafejarig.

We nodigen je van harte uit om onze verjaardag mee te komen vieren!

SPAARACTIE

Spaar voor je vereniging of een lokaal goed doel!

Bij elke € 10,-  die je in de actieperiode uitgeeft in ‘t Stadscafé ontvang je een stempel. Volle stempelkaarten kun je direct inwisselen voor €2,50 korting. Je mag je kaart echter ook doneren aan een lokale vereniging/goed doel naar keuze* ! In dat geval verdubbelen wij het spaarbedrag naar € 5,- en jij maakt met je ingeleverde spaarkaart kans op mooie prijzen! De gedoneerde bedragen worden in december 2020 bekend gemaakt en aan de verenigingen en goede doelen uitgekeerd.

*Er kan alleen gedoneerd worden aan verenigingen/goede doelen uit de gemeente Zaltbommel. De organisatie/vereniging mag bovendien geen politiek, ideologisch, commercieël of religieus doel hebben.

Op reis naar New York, kan dat nog wel?

In ons verjaardagsjaar hopen wij natuurlijk de prachtreis naar New York weg te mogen geven aan een van de deelnemers aan onze spaaractie. Helaas weten we op dit moment nog niet zeker of deze reis daadwerkelijk kan doorgaan. Bovendien zijn door de horecasluiting nog maar weinig mensen in de gelegenheid geweest om mee te doen aan onze actie. We hebben daarom een paar dingen wat aangepast:

  1. De eerste verloting van onze prijzen schuift op van juni naar half september. De precieze datum communiceren we zo snel mogelijk.
  2. Mocht de reis naar New York niet door kunnen gaan vanwege reisbeperkingen, dan bieden we de winnaar op een ander moment een gelijkwaardig alternatief.

Hoofdprijs

Guus Meeuwis viert dit jaar net als wij zijn 25 jarig jubileum! De winnaar van onze hoofdprijs krijgt een reis naar New York voor 2 personen inclusief tickets voor zijn jubileumconcert in Webster Hall.

Nog veel meer mooie prijzen

Behalve de hoofdprijs geven we in juni ook onderstaande mooie prijzen weg aan deelnemers van onze spaaractie!

2x een avond met 2 personen volledig verzorgd Bourgondisch genieten bij 't Zusje (Zaltbommel, Utrecht of Veenendaal).

1x een volledig verzorgde BBQ voor 10 personen (Kaldenberg Slagerijen)

2x een rondleiding met 10 personen in een brouwerij naar keuze: Bavaria, De Molen of La Trappe, inclusief verzorgde lunch (Swinkels Family Brewers)

1x het gewicht van de winnaar van deze prijs in bier (Swinkels Family Brewers)

2x Moët Chandon champagne pakket (Gall & Gall Zaltbommel)

BEN JIJ OOK JARIG?

Kom jij OP JE VERJAARDAG eten bij ’t Stadscafé in het gezelschap van minimaal 1 betalende volwassene? Dan is jouw hoofdgerecht gratis!

 

Gefeliciteerd!