Werken bij ’t Stadscafé

Wij hebben plaats voor:

Medewerker Bediening m/v
Parttime en fulltime. Leeftijd vanaf 18 jaar.

Afwashulp m/v
Leeftijd vanaf 16 jaar.

Glazenophaler m/v
Leeftijd vanaf 16 jaar.

Heb je interesse? Bel (0418-516 247) of mail (t.a.v. Rob Muller) ons dan!

Ben jij sociaal, representatief en hou je van aanpakken? Of je nu ervaring hebt in de horeca of net begint, 't Stadscafé heeft altijd plaats voor gemotiveerde gastvrije medewerkers! Je gaat samenwerken met een enthousiast team van fulltime- en deeltijdcollega's en geen dag is bij ons hetzelfde. Dit jaar val je als nieuwe collega met je neus in de boter want het Stadscafé bestaat 25 jaar en daarom staan er het hele jaar allerlei leuke festiviteiten en acties gepland!

Kom eens kennismaken, we vertellen je graag meer...

Heb jij werkervaring in de horeca én ben je een kei in organisatie?

Eerste Medewerker Horeca

Zin om in de zomer, maar ook de rest van het jaar de leukste collega’s aan te sturen? Ben je in de weekenden veel beschikbaar en ben je representatief en enthousiast? Wij zoeken een eerste medewerker horeca, ookwel floormanager, die zowel in de bediening als in de organisatie van ons bedrijf kan aanpakken.

Wie zoeken we?

Je bent hét gezicht van ‘t Stadscafé. Daarom moet je stressbestendig, sociaal en representatief zijn. Je werkt mee op drukke momenten in en waarborgt dat de bar en bediening op rolletjes lopen. Je ziet toe op een hygiënische en veilige werkwijze. Je bent in staat om een team aan te sturen en te motiveren zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt en plezier heeft in het werk. Daarnaast onderhoud je met gemak op kantoor contacten met leveranciers en opdrachtgevers en denk je mee over acties en de uitstraling van ’t Stadscafé.

Jij bent

minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar (vaak van vrijdag t/m zondag);
minimaal 2 jaar werkzaam in de horeca;
je ervan bewust dat het werken in de horeca vraagt om aanpakken en dat je op drukke momenten soms lange dagen maakt. Je bent hier mentaal en fysiek tegen opgewassen;
flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je resultaatgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
spontaan en hebt een sprankelende uitstraling;
in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring.
Een leuke baan en vrolijke collega’s!
Een toffe werkomgeving, geen dag is hetzelfde.
Een uitdagende functie bij een succesvolle en groeiende organisatie.
Ruimte voor initiatief en loopbaanontwikkeling.

Iets voor jou?