Een heel jaar feest!

’t Stadscafé is jarig

Wie Zaltbommel kent, kent ’t Stadscafé. Door de centrale locatie in het hart van de historische binnenstad van Zaltbommel, is ons café een bekende en gastvrije ontmoetingsplaats voor jong en oud. Zeven dagen in de week kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel en dat al 25 jaar lang! Daar zijn we supertrots op en dat willen we vieren met heel veel acties. Op deze pagina, maar ook op social media blijf je heel het jaar op de hoogte van alle activiteiten. Je vind ze via de hashtag: #stadscafejarig .

 

 We nodigen je van harte uit om onze verjaardag mee te komen vieren!

ACTIE 1

Jubileum spaaractie

Bij elke € 10,-  die je in de actieperiode uitgeeft in ‘t Stadscafé ontvang je een stempel. Volle stempelkaarten kun je direct inwisselen voor €2,50 korting. Je mag je kaart echter ook doneren aan een lokale vereniging/goed doel naar keuze* ! In dat geval verdubbelen wij het spaarbedrag naar € 5,- en jij maakt met je ingeleverde spaarkaart kans op mooie prijzen! (Eerste trekking in juni 2020). De gedoneerde bedragen worden in december 2020 bekend gemaakt en aan de verenigingen en goede doelen uitgekeerd.

* Er kan alleen gedoneerd worden aan verenigingen/goede doelen uit de gemeente Zaltbommel. De organisatie/vereniging mag bovendien geen politiek, ideologisch, commercieël of religieus doel hebben.

 

HOOFDPRIJS:

Met 2 personen naar Guus Meeuwis in New York!

Heb jij je spaarkaart gedoneerd aan een vereniging of goed doel in de gemeente Zaltbommel? Dan maak je automatisch kans op de hoofdprijs: een reis naar New York voor twee personen inclusief tickets voor het volledig uitverkochte concert van Guus Meeuwis in Webster hall! We verloten deze prijs begin juni 2020, daarna gaat de actie verder met nieuwe prijzen.

Extra prijzen

ACTIE 2

Het Stadsmenu

Deze superlekkere burger stond nog niet op onze menukaart. Inclusief een voor- en een nagerecht betaal je voor dit menu slechts €25,-.

Voorgerecht

Antipastiplank om te delen

Hoofdgerecht
Stadsburger vlees/vis of vega

Nagerecht
Dame Blanche of Koffie met een Bommelsch Babbelaartje

ACTIE 3

Gratis hoofdmenu op je verjaardag!

Kom jij op je verjaardag bij ons eten in het gezelschap van minimaal één betalende volwassene?
Dan is jouw hoofdgerecht gratis!*

Gefeliciteerd!

*Deze actie kun je niet combineren met onze 1+1 actie.