Maak jij ons team compleet?

Wij hebben plaats voor:

Medewerker Bediening m/v
Leeftijd vanaf 18 jaar. Ervaring is een pré, maar we leren je het vak graag!

Afwashulp m/v
Leeftijd vanaf 16 jaar. Geen ervaring nodig.

Leidinggevend Medewerker/Assistent-bedrijfsleider
Ervaring vereist.

Heb je interesse of wil je meer weten over 't Stadscafé of een vacature? Bel (0418-516 247) of mail (t.a.v. Rob Muller) ons dan gerust!

Ben jij sociaal, representatief en hou je van aanpakken? Of je nu ervaring hebt in de horeca of net begint, 't Stadscafé heeft altijd plaats voor gemotiveerde gastvrije medewerkers! Je gaat samenwerken met een enthousiast team van fulltime- en deeltijdcollega's en geen dag is bij ons hetzelfde. In de zomer heeft Zaltbommel een druk terrasleven en worden er in de stad diverse activiteiten georganiseerd waar 't Stadscafé vaak een actieve rol in speelt.

Kom eens kennismaken, we vertellen je graag meer...


Verdien een gratis hoofdgerecht voor 2!

Help jij ons team compleet maken? Geef dan een kwartetkaart aan een vriend of familielid die op zoek is naar een leuke baan in de horeca. Jij verdient daarmee een gratis hoofdgerecht voor 2 personen zodra;

• die persoon daadwerkelijk solliciteert en bij ons aangenomen wordt én
• minimaal 8 weken bij ons gewerkt heeft tijdens de zomerperiode.

De kwartetkaarten vind je de komende tijd bij ons op tafel om mee te nemen, maar mondeling iemand tippen mag uiteraard ook! Zorg in dat geval dat de persoon die je tipt jouw naam noemt tijdens het sollicitatiegesprek, dan verdienen jullie nog steeds 2x een gratis hoofdgerecht!