Groepen

Stadscafe

Bent u op zoek naar een unieke en gezellige plek om uw verjaardag te vieren, een vergadering te houden of met een groep te eten? Of zoekt u een grote ruimte voor wat voor reden dan ook? ‘t Stadscafé heeft in de nieuwe opzet diverse mogelijkheden voor grote en kleine groepen. Het café-gedeelte aan de Waterstraat biedt een mooie gezellige ruimte met een kleine bar en gezellige zitjes en een eigen ingang. ’t Stadscafé biedt heel veel mogelijkheden.

Meer ruimte nodig? ’t Stadscafé kan tot maximaal 275 feestgangers kwijt. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en vragen te bespreken.

bommelsuitje keverrijden

Nog meer groepsmogelijkheden?
Bommelsuitje.nl organiseert voor groepen van 12-200 personen aantrekkelijke, verrassende en uitdagende arrangementen in en om de oude vestingstad Zaltbommel. Al onze arrangementen zijn compleet verzorgd inclusief horeca & vakkundige, vriendelijke begeleiding!

Vergaderkamer Zaltbommel

’t Stadscafé beschikt over een smaakvol ingerichte ruimte op de tweede verdieping van het pand aan de Waterstraat. De Vergaderkamer biedt ruimte voor workshops, trainingen, overleg en presentaties en kan gebruikt worden voor groepen tot 16 personen. Wanneer u De Vergaderkamer huurt heeft u beschikking over WiFi, een beamer en een flip-over.

Heeft u verder wensen voor uw bijeenkomst, zoals een lunch, aansluitend diner of een gezellige borrel dan denken wij graag met u mee!